Ευρώπη

CEO Βίρτους για Σενγκέλια: «Πιστεύω ότι θα μείνει»

Αισιόδοξος για την παραμονή του Τόρνικε Σενγκέλια στη Βίρτους Μπολόνια, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι.

Σχεδόν σίγουρος για την παραμονή του Τόρνικε Σενγκέλια στη Βίρτους εμφανίστηκε ο Λούκα Μπαράλντι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας από την Μπολόνια αναφέρθηκε στις συζητήσεις που βρίσκονται οι δύο πλευρές, οι οποίες όπως τόνισε είναι σε καλό δρόμο, ωστόσο ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Μάλιστα, ο Μπαράλντι περιμένει σύντομα τον Γεωργιανό φόργουορντ στην Ιταλία, ώστε να κάνει την αποθεραπεία του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό με την εθνική του ομάδα κόντρα στην Ολλανδία.

«Συζητάμε εδώ και μερικές εβδομάδες. Πιστεύω ότι θα μείνει στην ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχουμε υπογράψει τίποτα. Απλώς όλα εξαρτώνται από εκείνον. Έχει την οικογένειά του, τα τρία του παιδιά, είναι ένας Γεωργιανός που μένει στην Ισπανία, αλλά αγαπάει την Μπολόνια και τις αξίες της ομάδας», δήλωσε αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της Βίρτους, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γεωργιανού:

«Τώρα είναι τραυματίας. Θεωρώ ότι σύντομα θα έρθει στην Ιταλία. Είναι ένα σοβαρό άτομο και πιστεύω ότι θα επιλέξει να κάνει την αποθεραπεία του εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x