Ευρώπη

Άνετος Ερυθρός Αστέρας, πέρασε από την έδρα της FMP και παραμένει πρώτος

Ο Ερυθρός Αστέρας χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου νίκησε εκτός έδρας την FMP με σκορ 99-84, διατηρώντας την πρωτιά στην Αδριατική Λίγκα.

Κανένα εμπόδιο δεν συνάντησε στην έδρα της FMP ο Ερυθρός Αστέρας.

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς επικράτησε με σκορ 99-84, ανεβαίνοντας στο 15-1 στην Αδριατική λίγκα και πατώντας εκ νέου την κορυφή. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για τη διαβολοβδομάδα με Βίρτους (31/1) και Αρμάνι (02/2) στην Ιταλία.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα από τους γηπεδούχους, ανεβάζοντας σταδιακά τη διαφορά και φτάνοντας τελικά σε μία άνετη επικράτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας μπόρεσε να ξεκουράσει και βασικούς παίκτες, όπως τον Λούκα Βιλντόζα που έπαιξε μόλις 11 λεπτά και τον Νεμάνια Νέντοβιτς που αγωνίστηκε για 16.

Κορυφαίος του αγώνα για τους νικητές ήταν ο Ντάλιμπορ Ίλιτς, που σκόραρε 16 πόντους, ενώ άλλους 15 πρόσθεσε ο Όγκνιεν Ντόμπριτς και 14 ο Στέφαν Λαζάρεβιτς. Από 10 σκόραραν οι Χόλαντ, Νέντοβιτς.

Για τους ηττημένους, που τα πηγαίνουν εξαιρετικά και βρίσκονται στην τρίτη θέση με ρεκόρ 12-4, 22 πόντους είχε ο Παούλιους Βαλίνσκας.

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 42-54, 66-78, 84-99

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x