Ευρώπη

GΜ Μονακό για Μάικ Τζέιμς: «Έμεινε στο ίδιο μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του και θα βρίσκεται εδώ για πάντα»

Ο GM της Μονακό, Ολεξέι Γεφίμοφ, έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στη «Mozzart Sport», μιλώντας μεταξύ άλλων και για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς!

Μια μεγάλη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης γύρω από τα θέματα της Μονακό έδωσε ο General Manager του συλλόγου, Ολεξέι Γεφίμοφ.

Ο GM του γαλλικού συλλόγου μίλησε στη «Mozzart Sport» για το πως μια μικρή ομάδα σε μια περιορισμένη αγορά μπορεί να πετύχει, αλλά και για το μέλλον τον Μάικ Τζέιμς.


«Το Μονακό είναι το μόνο μέρος στον πλανήτη όπου γίνονται αληθινά θαύματα. Το Μονακό είναι μικρό, αλλά ταυτόχρονα είναι αποκλειστικό. Δημιουργούμε τη δική μας ιστορία, που είναι διαφορετική», ανέφερε αρχικά ο Ολεξέι Γεφίμοφ, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στον Μάικ Τζέιμς και στο μέλλον του Αμερικανού γκαρντ, παρά τις φήμες που υπάρχουν για ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων για την περίπτωσή του, ακόμα και από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR.


«Αν θυμάστε, τέσσερα χρόνια πριν σε ένα podcast με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, είχε αναφερθεί το όνομα του Μάικ Τζέιμς. Όλοι πίστεψαν ότι ήταν γελοίο. Ότι ένας παίκτης όπως ο Μάικ Τζέιμς δεν θα ερχόταν ποτέ στη Μονακό, γιατί δεν έχουμε τίποτα κοινό. Και που βρίσκεται τώρα; Στη Μονακό. Και όχι μόνο ήρθε στη Μονακό, αλλά έμεινε στο ίδιο μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του. Και θα βρίσκεται εδώ για πάντα. Ο Μάικ Τζέιμς είναι η απόδειξη του τι πρεσβεύει το πρότζεκτ της Μονακό», τόνισε χαρακτηριστικά, στέλνοντας το μήνυμα πως πάσα κατεύθυνση για το μέλλον του εκρηκτικού άσου.


Τέλος, αναφορικά με την είσοδο ομάδας του Άμπου Ντάμπι στην Ευρωλίγκα τόνισε πως: «Απλώς κοιτάξτε το παράδειγμα του ΝΒΑ. Προσπαθούν να επεκτείνουν την αγορά του Λας Βέγκας εντός των ΗΠΑ. Λοιπόν, αυτό μπορούμε να είμαστε εμείς. Το Μονακό μπορεί να είναι το Λας Βέγκας της EuroLeague επειδή είμαστε ακριβώς στην καρδιά της Ευρώπης».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x