Τρένο η Ιταλία ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2015! Το συγκρότημα του Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ούτε κόντρα στη Σερβία και με σκορ 80-71, έκανε το «τρία στα τρία» και κατέκτησε το τουρνουά της Τεργέστης.
Πρώτος σκόρερ για την «σκουάντρα ατζούρα» ήταν ο Αλεσάντρο Τζεντίλε με 20 πόντους, με τον Λουίτζι Ντατόμε να προσθέτει άλλους 17.
Από την άλλη πλευρά, πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Βλαντιμίρ Μίτσοβ με 14 πόντους, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να αποκομίζει έναν τραυματισμό στον αστράγαλο τρία λεπτά πριν τη λήξη του ματς και τους Σέρβους να είναι σε «αναμμένα κάρβουνα», λίγες πριν μέρες πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






