Ευρώπη

Marca: «Ο Καμπάτσο έχει πρόταση 4 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά προτιμάει Ρεάλ»!

Ρεπορτάζ της Marca επιβεβαιώνει πως ο Φακούντο Καμπάτσο βρίσκεται κοντά στη Ρεάλ, τονίζοντας πως ο Αργεντινός έχει πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ ετησίως από άλλη ομάδα όμως θέλει να φορέσει τα λευκά!

Όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ βρίσκεται ο Φακούντο Καμπάτσο!

Νωρίτερα, δημοσίευμα της Mundo Deportivo ανέφερε πως ο Αργεντινός είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ισπανική πρωτεύουσα, παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει την πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση.

Η Marca, εφημερίδα γνωστή για τις σχέσεις της με τη «βασίλισσα», επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ αυτό, τονίζοντας πως πράγματι ο Καμπάτσο είναι μία «ανάσα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, μάλιστα, «σύλλογος της Euroleague προσφέρει στον παίκτη 12.000.000 ευρώ καθαρά για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά η επιθυμία του παίκτη είναι να επιστρέψει στη Ρεάλ. Μια προτεραιότητα που είχε από την ώρα που αποφάσισε να φύγει από το NBA και τους Νάγκετς».

Παραμένει άγνωστο αν η ομάδα που προσφέρει αυτό το «ηγεμονικό» συμβόλαιο είναι ο Παναθηναϊκός, ωστόσο το βασικό που προκύπτει είναι πως ο παίκτης βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να φορέσει και πάλι τα λευκά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x