Ευρώπη

Στον τελικό η ομάδα του Σπανούλη στο Adidas Next Generation Tournament

Στον τελικό του Adidas Next Generation Tournament θα συμμετάσχει η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, νικώντας τον Ερυθρό Αστέρα με 63-60. Τελευταίο εμπόδιο η Μέγκα για τον τίτλο!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε με 63-60 του Ερυθρού Αστέρα και θα βρεθεί στον τελικό του Adidas Next Generation Tournament, με τον Ντιαβαρά να βάζει μπάζερ μπίτερ τρίποντο με την βοήθεια του ταμπλό στο φινάλε της αναμέτρησης. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Μέγκα, η οποία ανήκει στον κορυφαίο ατζέντη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Όσον αφορά στην έκβαση του αγώνα, μπορούμε να πούμε πως στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης ο Ερυθρός Αστέρας κυριάρχησε στο παρκέ και διατηρούσε το προβάδισμα, μολονότι το σύνολο του «Kill Bill» κατάφερε να επιστρέψει και σε νεκρό χρόνο με τρίποντο «ταμπλαδούρα» του Μο Ντιαβαρά πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα με 63-60.

Πρωταγωνιστής για την Next Generation Select Team του Σπανούλη ήταν ο Νταντιέ με 13 πόντους, με τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ να μην πιάνει τα αναμενόμενα επίπεδα και να μένει στους 2 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 28-39, 43-49, 63-60

Next Gen Select Team (Σπανούλης): Πιετρούς 11, Κραϊνοβιτς 6, Ραχαοφέρα 1, Κρόφλιτς, Μούλιτς, Γκαρσία 3, Ντιαβαρά 5 , Νταντιέ 13, Πέριν 7, Γιόβιτς 11, Σαμοντούροβ 2, Γιγκίτογλου 4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x