Ευρώπη

Oh la la μία Γαλλία!

Σε… πάρτι –προσφέροντας και θέαμα- μετέτρεψε η Γαλλία τη φιλική αναμέτρηση με τη Ρωσία, καθώς τη συνέτριψε 93-55, έχοντας «χτίσει» μία διαφορά 20 πόντων από το πρώτο ημίχρονο!

Ούτε για ένα… δεκάλεπτο αντιστάθηκε η Ρωσία της Γαλλίας! Οι «τρικολόρ» μετέτρεψαν σε «παράσταση για έναν ρόλο» τη μεταξύ τους αναμέτρηση, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 93-55.

Ήδη από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, οι παίκτες του Βενσάν Κολέ ήταν στο +17 (28-11) και συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό, πήγαν στα αποδυτήρια με το +20 (50-30). Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, με τη διαφορά να παίρνει συνεχώς την… ανιούσα και να σταματάει στους 38 πόντους.

Πρώτοι σκόρερ για τους «τρικολόρ» ήταν οι Μπατούμ και Λοβέρν με 13 πόντους ο καθένας, ενώ ο Αζενσά είχε 11 και ο Καουντί 10. Από το σύνολο του Πασούτιν ξεχώρισε ο Φριντζόν με 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 28-11, 50-30, 71-48, 93-55

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x