Ευρώπη

Πρώτη ήττα για Ζάλγκιρις… πριν τον Παναθηναϊκό!

Η Ζάλγκιρις ηττήθηκε με 75-64 στην έδρα της Γουλβς, έχοντας την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας, λίγες ημέρες πριν κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας για τη Ζάλγκιρις Κάουνας! Η ομάδα του Κάζις Μακβσίτις τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Γουλβς και αποχώρησε με… σκυμμένο κεφάλι (75-64), γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν το πρώτο της παιχνίδι για τη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, όπου φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Τρίτη.

Η Γουλβς μπήκε δυνατά στο ματς, διατηρούσε μια διαφορά οκτώ πόντων την οποία η Ζάλγκιρις κατάφερε να μαζέψει στο φινάλε του δεκαλέπτου (17-14). Με την ομάδα από το Κάουνας να συνεχίζει την αντεπίθεσή της στο δεύτερο δεκάλεπτο, πηγαίνοντας μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο (30-33). Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν προπορευόμενοι στο σκορ στην τελευταία περίοδο (52-45). Και συνέχισαν με το πόδι στο… γκάζι στη συνέχεια, για να αυξήσουν το προβάδισμά τους και εν τέλει να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη (75-64) που τους φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διψήφιοι και κορυφαίοι για τους νικητές οι Σουλαϊμόν (15π.), Θέρμαν (14π.) και Καρινιάουσκας (15π.), ενώ για τους ηττημένους διασώθηκαν οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Μπιρούτις με 15 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x