Ευρώπη

Άντιτς: «Ο Ομπράντοβιτς σου... ρουφάει την ψυχή, στο τέλος της ημέρας εσύ θα ήσουν ο χαμένος!»

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Πέρο Άντιτς μίλησε για τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με δύο θρυλικούς προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε στη μεγάλη του καριέρα.

Ο Πέρο Άντιτς είχε την ευτυχία κατά τη διάρκεια της μεγάλης και σπουδαίας καριέρας του να συνεργαστεί με δύο εκ των κορυφαίων προπονητών της ιστορίας. Ο λόγος φυσικά για τον αείμνηστο, Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο παλαίμαχος σέντερ εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του και μίλησε για τους δύο θρυλικούς προπονητές, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο νυν τεχνικός της Παρτίζαν, μπορούσε να είναι ο καλύτερος φίλος σου, αλλά ταυτόχρονα να σου... βγάλει και την ψυχή!

Οι δηλώσεις του Πέρο Άντιτς:

«Ο Ίβκοβιτς, ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές στην ιστορία, μετά το Ευρωμπάσκετ του 2011 με πήρε στον Ολυμπιακό. Είναι περισσότερο ο άνθρωπος που θα σου δώσει κίνητρο, ενώ ο Ομπράντοβιτς είναι περισσότερο της σκέψης.

Έχει πάρει εννιά Ευρωλίγκες, ωστόσο μένει ξύπνιος ως τα ξημερώματα παρακολουθώντας και μελετώντας το ΝΒΑ. Στην προπόνηση λέει στους παίκτες του όσα έμαθε. Έχει συγκεκριμένες αρχές και είναι προληπτικός.

Για 22 ώρες ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερός σου φίλος, αλλά για τις υπόλοιπες δύο σου ρουφάει την ψυχή. Αν σου πει "αυτό είναι ξύλο", πρέπει να συμφωνήσεις. Αν σου πει "αυτό είναι σίδερο", επίσης. Αν δεν το κάνεις, τότε θα τρέξεις 80 γύρους και μετά θα δούμε αν θα το ξαναπείς. Όταν δουλεύεις μαζί του μπορείς να του πας κόντρα, αλλά στο τέλος της ημέρας εσύ ήσουν ο χαμένος. Διδάσκει στους παίκτες πειθαρχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x