Ευρώπη

Αρνήθηκαν να οριστούν στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας τρεις διαιτητές

Τρεις διαιτητές στην Αδριατική λίγκα αρνήθηκαν να οριστούν στους τελικούς λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Παρτίζαν.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι τελικοί της Αδριατικής λίγκας, που όπως αναμενόταν, θα αφορούν τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν.

Το ντέρμπι των δύο μεγάλων αντιπάλων του Βελιγραδίου συγκεντρώνει πάντα τα βλέμματα πάνω του, συχνά όχι για τους καλύτερους λόγους, και σίγουρα υπόσχεται μεγάλη ένταση εντός και εκτός παρκέ. Πέρα από αυτό, τέτοιου είδους ματς φέρνουν στο επίκεντρο όχι μόνο τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων αλλά και τους διαιτητές. Ως εκ τούτου, δεν θέλει κάθε ρέφερι να εμπλακεί στο δράμα που εκτυλίσσεται.

Όπως τονίζει το σέρβικο Telegraf, τρεις διαιτητές δήλωσαν πως δεν θέλουν να συμμετέχουν στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας. Πρόκειται για τους Ίλια Μπελόσεβιτς, Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και Ούρος Νίκολιτς. Και οι τρεις Σέρβοι είναι διαιτητές με συχνή παρουσία στην Ευρωλίγκα, ωστόσο δηλώνουν άρνηση να οριστούν στα παιχνίδια που θα κρίνουν τον τίτλο της ABA League λόγω της έντασης που θα υπάρξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x