Ευρώπη

Η τουρκική ομοσπονδία προανήγγειλε τον Πάμπλο Λάσο στην Αναντολού Εφές

To όνομα του Πάμπλο Λάσο εμφανίστηκε στο προφίλ της Αναντολού Εφές στην τουρκική ομοσπονδία, γεγονός που επιβεβαιώνει την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Ισπανό.

Η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ προανήγγειλε την πρόσληψη του Πάμπλο Λάσο στην Αναντολού Εφές. Στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας εμφανίστηκε ήδη το όνομα του Ισπανού τεχνικού στο προφίλ της ομάδας, πριν την επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο, κάτι που επιβεβαίωσε την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Λάσο, 58 ετών, είχε καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης για 11 χρόνια (2011–2022), κατακτώντας δύο EuroLeague και έξι ισπανικά πρωταθλήματα. Μετά το «διαζύγιο» του με τη Ρεάλ, κάθισε για μια σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν και στη συνέχεια της Μπασκόνια.

Στην Εφές καλείται να αντιστρέψει το κλίμα, καθώς ο Κοκόσκοφ τα έκανε μαντάρα, με την ομάδα να έχει μόλις 5 νίκες και 10 ήττες στην EuroLeague, ενώ στο πρωτάθλημα Τουρκίας είναι τέταρτη με 6 νίκες και 4 ήττες σε 10 αγώνες.

σασαα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x