Ευρώπη

Υποτάχθηκε στην Καρσίγιακα μετά από δύο παρατάσεις η Εφές!

Η Αναντολού Εφές γνώρισε ήττα-σοκ στην έδρα της από την Καρσίγιακα με σκορ 112-111, σε ένα απίστευτο ματς που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση και το τελευταίο σουτ.

Ένα από τα ματς της χρονιάς έγινε στην Τουρκία! Η Αναντολού Εφές μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση ηττήθηκε στην έδρα της από την Καρσίγιακα με 112-111, με αποτέλεσμα να μπει τέλος σε ένα σερί έξι νικών που είχε σε όλες τις διοργανώσεις.

Mε αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Αταμάν έπεσε στο 6-2 και απομακρύνθηκε από την αήττητη Φενέρ που έχει 8-0, ενώ η Καρσίγιακα, αντίπαλος της ΑΕΚ στο BCL, ανέβηκε στο 5-3.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό, με τις δύο ομάδες να «κονταροχτυπιούνται» σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς καμία από τις δύο να μπορεί να ξεφύγει. Τελικά, η νίκη κρίθηκε από ένα καλάθι του Ντελγάδο 7 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, με τον Εργκεχάν Αρνά να αστοχεί σε λέι απ εξ επαφής στην τελευταία επίθεση της Εφές!



Για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, μυθική εμφάνιση έκανε ο Βασίλιε Μίσιτς, που πέτυχε 37 πόντους, οι οποίοι όμως δεν έφτασαν για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. 24 πόντους πέτυχε ο πάλι εξαιρετικός Κλάιμπερν.

Στην Kαρσίγιακα, ο Μπράιαν Ανγκόλα, πρώην παίκτης της ΑΕΚ, σημείωσε 24 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Έρικ ΜακΚόλουμ πέτυχε 29 και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας 16 πόντους. Ο Άνχελ Ντελγάδο πρόσθεσε 15 πόντους - 11 ριμπάουντ, και φυσικά το καλάθι της νίκης.

Tα δεκάλεπτα: 27-30, 42-46, 71-69, 90-90 (κ.δ.), 99-99 (1η παρ.), 111-112 (2η παρ.)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x