Ευρώπη

Ράντονιτς: «Δύσκολο να μιλάμε για μπάσκετ μετά το τραγικό συμβάν με τον Γέλοβατς»

Τη θλίψη του για τον χαμό του Στέβαν Γέλοβατς εξέφρασε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Τσιμπόνα.

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Στέβαν Γέλοβατς εξέφρασε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Τσιμπόνα, για την Αδριατική λίγκα.

Από ‘κει και πέρα, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου χαρακτήρισε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας τον Ολυμπιακό, τον οποίο η ομάδα του υποδέχεται την προσεχή Πέμπτη (9/12), για την Ευρωλίγκα.

«Δεν είναι εύκολο να μιλήσουμε για το ματς έπειτα από ένα τόσο τραγικό γεγονός. Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γέλοβατς, του πρώην παίκτη μας και της εθνικής ομάδας», δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ντέγιαν Ράντονιτς, για να συνεχίσει:

«Με βάση τα όσα έχουν συμβεί από την αρχή της σεζόν, κανένα παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, είτε εντός, είτε εκτός. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Ενδεχομένως αυτή την στιγμή να είναι στο πικ της απόδοσής του».

Για τον απουσία του Άαρον Γουάιτ: «Ο Άαρον προπονείται χωρίς προβλήματα, αλλά λόγω του προγραμματισμού αποφασίσαμε να μην αγωνιστεί κόντρα στην Τσιμπόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x