Την απόκτηση του Σάσα Βούγιατσιτς μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η Βενέτσια. Η ιταλική ομάδα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Σλοβένος σούτινγκ γκαρντ είχε μείνει… άνεργος και κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη ως το τέλος της σεζόν.
Την προηγούμενη διετία ο 30χρονος άσος έπαιξε στην Αναντολού Εφές, ενώ φέτος υπέγραψε ένα δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Κλίπερς παίζοντας μόλις σε δύο παιχνίδια μαζί τους.
Στην Ιταλία είχε αγωνιστεί και από το 2001 μέχρι το 2004 με τη φανέλα της Ούντινε, προτού μετακομίσει στο ΝΒΑ όπου έπαιξε σε Λέικερς και Νετς έχοντας 5,6 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 478 εμφανίσεις.
Μετά από 24 αγωνιστικές στην ιταλική λίγκα η Βενέτσια είναι ένατη με 11 νίκες και 13 ήττες δίνοντας μάχη για την πρόκριση στα play offs.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






