Ευρώπη

Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα»

Απρόσμενο αποκλεισμό για την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα ημιτελικά του κυπέλλου από την Χάποελ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος νιώθει την πίεση ξανά γύρω του.

Η συνεργασία του Γιάννη Σφαιρόπουλου με την Μακάμπι Τελ Αβίδ δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ήπια. Εκεί που το έργο φαίνεται πως πάει να μπει σε μία ευθεία, αντιξοότητες εμφανίζονται στον ορίζοντα και θολώνουν τα υψηλά σχέδια του Έλληνα κόουτς.

Μία ακόμη ρήξη στην μεταξύ τους σχέση, αποτέλεσε ο χθεσινός αποκλεισμός από την Χάποελ Τελ Αβίβ στα ημιτελικά του κυπέλλου με 90-80 και ο κόσμος της Μακάμπι δυσφορεί –πάλι- με την εξέλιξη της σεζόν.

Έπειτα το πέρας της αναμέτρησης ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις και επισήμανε τα κακώς κείμενα.
Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Στο πρώτο ημίχρονο αξίζαμε να έχουμε μεγαλύτερο προβάδισμα. Δεν αμυνθήκαμε τόσο καλά, αλλά επιθετικά ήμασταν σε ικανοποιητικό επίπεδο. Στο ημίχρονο μιλήσαμε για το πώς θα βελτιωθούμε στον αμυντικό τομέα, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αστοχήσαμε σε πολλά λέι απ στο ζωγραφιστό. Επίσης, στις σε άμυνες ένας εναντίον ενός δεν τους σταματήσαμε».

Συνέχισε με την κριτική του, λέγοντας «δεν αγωνιστήκαμε στο επίπεδο που θα θέλαμε, μας έλειπε το απαιτούμενο κίνητρο και στην άμυνα αντιμετωπίσαμε προβλήματα».

Αν χρειάζεται κάποιος παίκτης να ανεβάσει την απόδοση του, συμπλήρωσε «δεν νομίζω πως πρέπει να βελτιωθεί κάποιος συγκεκριμένα, αστοχήσαμε σε πολλά μπασίματα και ανοιχτά σουτ ενώ παράλληλα οι αντίπαλοι σκόραραν εύκολα καλάθια… είναι λογικό να δέχεσαι πίεση. Παλέψαμε, μολονότι δεν αρκούσε».

Στο κλείσιμο απευθύνθηκε στον φίλαθλο κόσμο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, «Θα ήθελα να απολογηθώ στους οπαδούς μας για την νίκη. Ξέρω τι σημαίνει και με ενοχλεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x