Ευρώπη

Αποσύρθηκε από το μπάσκετ ο Μέιερ γιατί φοβάται να έρθει στην Ευρώπη λόγω… κορωνοϊού!

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 30 ετών ανακοίνωσε ο άλλοτε παίκτης των Απόλλωνα Πάτρας, Λαυρίου και Προμηθέα, Τόνι Μέιερ, λόγω… κορωνοϊού!

Τη ζωή και την καριέρα του Τόνι Μέιερ άλλαξε ο κορωνοϊός!

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Απόλλωνα Πάτρας, Λαύριο και Προμηθέα, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 30 ετών, καθώς φοβάται να επιστρέψει στην Ευρώπη, εξαιτίας της πανδημίας!

Αυτό τον λόγο χρησιμοποίησε στην επιστολή που έστειλε στη Ζιελόνα Γκόρα, στην οποία αγωνιζόταν φέτος ο 30χρονος φόργουορντ. Στην τελευταία του χρονιά ως παίκτης, ο Μέιερ είχε κατά μέσο όρο 10,6 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ στο πρωτάθλημα Πολωνίας, ενώ στη VTB League μέτρησε αντίστοιχα 12 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.

«Δεν θα παίξω στη Ζιελόνα Γκόρα την επόμενη σεζόν, καθώς ολοκλήρωσα την καριέρα μου», δήλωσε αρχικά ο Τόνι Μέιερ στην ιστοσελίδα «sportowefakty.wp.pl», για να προσθέσει:

«Αγαπώ το μπάσκετ, αλλά ήξερα ότι αυτό δεν θα το έκανα για πάντα και έχω άλλες επιλογές στη ζωή μου, που με περιμένουν στην πατρίδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x