Ευρώπη

Αποθέωσε Τζαμπάρι Πάρκερ ο Γιάννης: «Η Μπαρτσελόνα πήρε έναν σπουδαίο παίκτη»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να σχολιάσει τις εμφανίσεις του Τζαμπάρι Πάρκερ με την Μπαρτσελόνα και... έσταξε μέλι για τον παλιό συμπαίκτη του.

Αν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έγινε All-Star για 8η φορά, έφτασε αργά στην Ιντιάνα λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, πρόλαβε να συνομιλήσει με τα ΜΜΕ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο «Greek Freak», ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για την εμπειρία του να παίζει δίπλα στους καλύτερους του πρωταθλήματος στον αγώνα επίδειξης, δήλωσε πολύ περήφανος για αυτό: «Αυτό ήταν πάντα ένα υπέροχο συναίσθημα, ένα συναίσθημα που ποτέ δεν θεωρώ δεδομένο και που δεν θα αφήσω ποτέ να περάσει χωρίς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. «Έτσι ήταν από το πρώτο All-Star Game μέχρι τον τελευταίο, και έτσι θα είναι».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης σχολίασε τις καλές εμφανίσεις που κάνει με την Μπαρτσελόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στους Μπακς από το 2014 έως το 2018, στη Βαρκελώνη.

«Είμαι χαρούμενος που μπορεί να απολαύσει ξανά το μπάσκετ. Η Μπαρτσελόνα πήρε έναν καλό παίκτη, πήρε έναν σπουδαίο παίκτη. Ο Πάρκερ είναι επίσης καταπληκτικός άνθρωπος. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Με κάνει πολύ χαρούμενο που τον βλέπω έτσι», σχολίασε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x