Ευρώπη

Αποχωρεί από τη Ζαλγκίρις ο Λαντέιλ

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Ζαλγκίρις ο Τζοκ Λαντέιλ, καθώς θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, όταν ανοίξει η free agency τον Οκτώβριο.

Την αποχώρησή του από τη Ζαλγκίρις γνωστοποίησε ο Τζοκ Λαντέιλ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «15min.lt», ο Αυστραλός φόργουορντ/σέντερ ενημέρωσε την ομάδα του Κάουνας πως δεν θα συνεχίσει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ο λόγος είναι πως θέλει να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, όταν ανοίξει η free agency τον Οκτώβριο.

Φέτος, σε 25 ματς στην Ευρωλίγκα ο 24χρονος είχε κατά μέσο όρο 11 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ στο πρωτάθλημα Λιθουανίας είχε αντίστοιχα 7,4 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.

«Όταν εξήγησα ότι ο στόχος μου είναι να παίξω στο ΝΒΑ και να δοκιμάσω τη free agency, τότε μου απάντησαν ότι δεν θα με κρατήσουν ως μέρος του πλάνου τους για την επόμενη σεζόν. Ήταν απλό και τίποτε άλλο. Εάν δεν καταφέρω να βρω συμβόλαιο στο ΝΒΑ, θα ήθελα να επιστρέψω στο Κάουνας, αλλά η παρούσα στάση της Ζαλγκίρις είναι αυτή», ήταν τα λόγια του Αυστραλού.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Λαντέιλ είχε συμφωνήσει για 1+1 χρόνια με τη Ζαλγκίρις, αλλά όπως δήλωσε δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν για να μείνει στο Κάουνας, για ακόμη μία σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x