Ευρώπη

Αποχώρησε από τα παρκέ ο Χάτσερ

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ ανακοίνωσε στα 37 του πως αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και τα παρκέ του μπάσκετ.

Μετά από μια σπουδαία καριέρα, ο Ουίλ Χάτσερ αποφάσισε στα 37 του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όπως ανακοίνωσε στα social media του, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του.

Ο Χάτσερ αγωνίστηκε για μια πενταετία στα ελληνικά γήπεδα με τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Περιστερίου και Ηρακλή.

Το μήνυμα του Χάτσερ: «Τι μπορώ να πω; Αρχικώς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κύριο Ιησού Χριστό για αυτήν την απίστευτη διαδρομή των τελευταίων 15 χρόνων… Είμαι ευγνώμων για τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα. Ευγνωμονώ τις ομάδες που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω για αυτές. Ευγνωμονώ τους προπονητές και τα μέλη των stuff, όλους τους συμπαίκτες μου και όλους τους φιλάθλους που είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να παίξω για αυτούς.

Ευχαριστώ όλους εσάς που κάνατε αυτά τα 15 χρόνια να τα μνημονεύω για πάντα. Αγάπησα το μπάσκετ από τότε που ήμουν 5 ετών. Γνώριζα εξ αρχής πως το να παίξω επαγγελματικά μπάσκετ ήταν αυτό που ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Γνώριζα πως με σκληρή δουλειά και θυσίες, κάπου στον κόσμο, θα έκανα πραγματικότητα αυτόν το στόχο.

Είχα την ευλογία να παίξω σε δέκα διαφορετικές χώρες. "Έχτισα" σχέσεις με ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, σχέσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Δεν θα αντάλλαζα με τίποτα αυτήν τη διαδρομή, γιατί στο τέλος της ημέρας ο Θεός φρόντισε, ώστε όλα να κυλήσουν όπως πρέπει. Ελπίζω πως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να επηρέασα τη ζωή κάποιου και να τη βελτίωσα, έστω και στο 1%. Ελπίζω πως οι συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια να με θυμούνται σαν έναν καλό συμπαίκτη.

Σαν κάποιον που θα θυμούνται σαν αδελφό τους. Σαν κάποιον που ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για αυτούς. Η μεγαλύτερή μου χαρά στο μπάσκετ ήταν οι αδελφικές σχέσεις που "έχτισα" με τους συμπαίκτες μου. Αυτό θα μου λείψει περισσότερο από όλα. Αποχωρώ ειρηνικά, έχοντας απόλυτη επίγνωση ότι η καριέρα μου ως επαγγελματίας παίκτης ολοκληρώθηκε.

Σας ευχαριστώ εκ νέου όλους… Από την πρώτη φορά που έπιασα την μπάλα στα 5 μου ως σήμερα, 32 χρόνια μετά. Το μπάσκετ θα είναι πάντα η πρώτη μου αγάπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x