Ευρώπη

Στη Βουλγαρία ο προκριματικός του FIBA Europe Cup για τον Άρη

Στη Βουλγαρία και την έδρα της Ρίλσκι θα αγωνιστεί ο Άρης για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Ο τρίτος προκριματικός όμιλος του FIBA Europe Cup, στον οποίο συμμετέχει ο Άρης, θα διεξαχθεί (27-30 Σεπτεμβρίου) στην πόλη Σαμόκοβ της Βουλγαρίας, έδρα της Ρίλσκι.

Οι «κίτρινοι» είχαν διεκδικήσει τη φιλοξενία των αγώνων, ωστόσο η FIBA επέλεξε τη γειτονική Βουλγαρία. Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη λιθουανική BC Wolves στον πρώτο, νοκ άουτ, αγώνα.

Στο μεταξύ, άρχισαν σήμερα οι εξετάσεις στο πρώτο γκρουπ παικτών του Άρη εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας την προσεχή Παρασκευή. Συγκεκριμένα, οι Νοά Χόρκλερ, Σέβεζ Γκούντγουιν, Σταύρος Σχίζας, Βασίλης Καββαδάς, Όμηρος Νετζήπογλου και Γιάννης Σιδηροηλίας υποβλήθηκαν σε καρδιολογικό και αιματολογικό έλεγχο. Από την ίδια διαδικασία θα περάσουν αύριο Πέμπτη (18/08) οι Τζος Χάγκινς και Βασίλης Τολιόπουλος.

Το «παρών» από την έναρξη της προετοιμασίας θα δώσουν οι τρεις Αμερικανοί (Χάγκινς, Χόρκλερ, Γκούντγουιν) οι οποίοι αφίχθηκαν χθες (16/08) στη Θεσσαλονίκη, οι Έλληνες παίκτες της ομάδας (Καββαδάς, Σχίζας, Νετζήπογλου, Τολιόπουλος, Σιδηροηλίας), όπως και κάποιοι νεαροί παίκτες του Άρη. Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Nick Galis Hall», εν αναμονή και των υπόλοιπων παικτών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x