Ευρώπη

Στην εθνική ομάδα της Γαλλίας ενόψει των προκριματικών Μουντομπάσκετ ο Νουά του Άρη!

Στις επιλογές του Φρεντερίκ Φοτού για την αποστολή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας ενόψει των «παράθυρων» του Φεβρουαρίου, βρίσκεται ο Αμίν Νουά του Άρη!

Μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε Ελλάδα και Ευρώπη με τη φανέλα του Άρη Betsson ο Αμίν Νουά!

Το απόγευμα της Δευτέρας (09/02) η εθνική ομάδα της Γαλλίας ανακοίνωσε την 14άδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Φρεντερίκ Φοτού, ενόψει του «παραθύρου» των εθνικών ομάδων στα τέλη του μήνα για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027.

Στις κλήσεις των «τρικολόρ» βρίσκεται και ο 29χρονος φόργουορντ των «κίτρινων», ο οποίος και έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής του συνολικά 12 φορές!

Τη φετινή σεζόν, ο Νουά αριθμεί 17,9 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 9 συμμετοχές στην Stoiximan GBL, ενώ, σε επίπεδο EuroCup μετρά 14,5 πόντους και 5,7 ριμπάουντ ανά ματς σε 11 εμφανίσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x