Ευρώπη

Επίσημο το «μπαμ» της Αρμάνι: Ανακοίνωσε τον Μέλι!

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είναι και επίσημα ξανά ο Νικολό Μέλι, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά το 2015!

Άλλο ένα «μπαμ» από την Αρμάνι!

Η ομάδα του Μιλάνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικολό Μέλι, ο οποίος θα φορέσει ξανά τη φανέλα της μετά το 2015.

Ο 30χρονος φόργουορντ συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Μετά την αποχώρησή του από την Αρμάνι, ο Μέλι αγωνίστηκε σε Μπάμπεργκ (2015-17) και Φενέρμπαχτσε (2017-19), ενώ την τελευταία διετία ήταν στο ΝΒΑ σε Νιου Ορλίνς Πέλικανς και Ντάλας Μάβερικς.

«Ο Νικολό ήταν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Είναι ο κατάλληλος παίκτης, στην κατάλληλη ηλικία και ένας παίκτης που τον βλέπουμε ως σύμβολο της ομάδας μας, που έχει αναμφισβήτητες ικανότητες. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που καταφέραμε να τον φέρουμε πίσω έπειτα από έξι χρόνια και μία τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. Πρόκειται για μία πολύ χαρούμενη ημέρα για όλους μας», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ της Αρμάνι, Χρήστου Σταυρόπουλου.

Από την πλευρά του, ο διεθνής Ιταλός είπε: «Είχα πει “εις το επανιδείν Μιλάνο”. Σίγουρα υπάρχει τεράστια χαρά που επιστρέφω έπειτα από έξι χρόνια στην ομάδα που βοήθησε στην εξέλιξή μου. Ήρθα ως παιδί, εδώ έπαιξα τους πρώτους αγώνες στο υψηλό επίπεδο και εδώ κατέκτησα ένα αλησμόνητο πρωτάθλημα. Επιστρέφω διαφορετικός παίκτης, καθώς είχα εκπληκτικές εμπειρίες στο εξωτερικό και λόγω των τίτλων που κατέκτησα και με τις άλλες ομάδες. Από την άλλη, η Αρμάνι είναι διαφορετική από τότε που έφυγα. Διαφορετικοί παίκτες, διαφορετικό προπονητικό επιτελείο, η διοίκηση έχει αλλάξει επίσης και είμαι ευγνώμων σε εκείνους, αλλά και στην ιδιοκτησία, για την προσπάθεια που έκαναν για να με φέρουν πίσω. Αλλά, ένα πράγμα δεν θα αλλάξει ποτέ. Η νοοτροπία της νίκης που έχει η ομάδα, καθώς στοχεύει πάντα ψηλά, αλλά και το πάθος της βάσης των φιλάθλων, με τους οποίους ανυπομονώ να τους δω ξανά. Γι’ αυτούς τους λόγους, επιστρέφω έπειτα από έξι χρόνια, με φουλ κίνητρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x