Ευρώπη

Σούπερ… Κυπελλούχος Ιταλίας η Βίρτους γονατίζοντας την Αρμάνι!

Μία ανώτερη Βίρτους Μπολόνια δεν άφησε περιθώρια στην Αρμάνι Μιλάνο, νικώντας την 90-84 στον τελικό του Σούπερ Καπ!

Στη Βίρτους και η πρώτη κούπα της σεζόν!

Με φόρα από τους περσινούς τελικούς της λίγκας, η ομάδα από την Μπολόνια παρουσιάστηκε ανώτερη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και νικώντας την 90-84 στον τελικό, κατέκτησε το φετινό Σούπερ Καπ!

Σχεδόν από την αρχή κυριάρχησαν οι πρωταθλητές Ιταλίας, παίρνοντας και διψήφιες διαφορές στο δεύτερο ημίχρονο. Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Μεσίνα προσπάθησαν να κάνουν το comeback, αλλά η Βίρτους διατήρησε την ψυχραιμία της και έφτασε στη νίκη.

Παράλληλα, αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για τον Σέρτζιο Σκαριόλο στην πατρίδα του, ύστερα από 31 χρόνια και το πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει με την Πέζαρο το 1990!

Κορυφαίος για τη Βίρτους ήταν ο Ζαϊτέ με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τον Παγιόλα να είχε 14π. και 7 ασίστ. Άλλους 13π. είχε ο Αλιμπέγκοβιτς, με τον Γουίμς να σταματά στους 10π.

Από την Αρμάνι, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Σιλντς και Ροντρίγκεθ με 19π. και 17π. αντίστοιχα, με τον Μέλι να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 10π. και ισάριθμα ριμπάουντ. Ο Μήτογλου αγωνίστηκε για 17:02’’, έχοντας 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 35-44, 55-67, 84-90.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x