Ευρώπη

Έβαλε ξανά 100άρα η Αρμάνι και σάρωσε την Βενέτσια

Η Αρμάνι Μιλάνο έβαλε ξανά 100άρα, όπως και στην ήττα από τη Βαλένθια, όμως αυτή τη φορά κέρδισε 101-88 τη Βενέτσια και πήρε τρίτη σερί νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Έβαλε 100άρα ξανά η Αρμάνι και αυτή τη φορά... έφτασε. Λίγες μέρες μετά την ήττα 100-103 από τη Βαλένθια, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα νίκησε 101-88 τη Βενέτσια για την 4η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε το 3-1, φτάνοντας τα τρία σερί εγχώρια ροζ φύλλα.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν... φωτιά στο τρίτο δεκάλεπτο, πετυχαίνοντας 32 πόντους και ξεφεύγοντας με διψήφια διαφορά. Από εκεί και πέρα, η Αρμάνι κράτησε άνετα το προβάδισμά της μέχρι το φινάλε.

Κορυφαίοι του αγώνα με 23 πόντους έκαστος ήταν οι Αρμόνι Μπρουκς, Ντέβιν Μπούκερ και Σέιβον Σιλντς.

Από τους ηττημένους, ξεχώρισε με 15 πόντους ο Κάι Μπόουμαν.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 50-49, 82-72, 101-88

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x