Ευρώπη

Άλωσε το Μιλάνο και έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία η Βίρτους!

Η Βίρτους Μπολόνια πήρε τεράστιο διπλό στο Μιλάνο, αφού νίκησε την Αρμάνι με σκορ 75-69 και την προσπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A!

Τεράστιο διπλό της Βίρτους!

Η ομάδα της Μπολόνια άλωσε το Μιλάνο επικρατώντας της Αρμάνι με σκορ 75-69, ξεπερνώντας τους μεγάλους της ανταγωνιστές στην κορυφή της βαθμολογίας! Με αυτόν τον τρόπο, η Βίρτους έμεινε μόνη πρώτη με ρεκόρ 18-4, ενώ οι Μιλανέζοι έπεσαν στο 17-5.

Η Βίρτους έκανε μαγικό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 36-49, όμως η Αρμάνι έβγαλε αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο και έκανε το ματς ντέρμπι. Τελικά, στα κρίσιμα λεπτά το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο είχε περισσότερο καθαρό μυαλό, φτάνοντας σε μία σπουδαία νίκη απέναντι στη φορμαρισμένη Αρμάνι.

Για τους νικητές, ξεχώρισαν οι «βετεράνοι» Μπελινέλι και Σενγκέλια. Ο Ιταλός είχε 12 πόντους, ενώ ο Γεωργιανός 11 πόντους και 8 ριμπάουντ. Άλλους 11 πόντους πρόσθεσε ο Νίκο Μάνιον, ενώ 10 είχε ο Κάιλ Γουίμς. Από την πλευρά των ηττημένων, 20 πόντους είχε ο Μπίλι Μπάρον και 16 ο Σαμπάζ Νέιπιερ, οι δυο τους όμως δεν πήραν μεγάλες βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 36-49, 55-57, 69-75

Aναλυτικά στατιστικά του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x