Ευρώπη

Αεράτη Αρμάνι έκανε το 3-1 κόντρα στη Βίρτους και... αγκαλιά με την κούπα!

Με μια εμφάνιση που δεν χωρούσε αμφισβήτηση, η Αρμάνι επικράτησε 77-62 της Βίρτους Μπολόνια στο Μιλάνο, έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών και ψάχνει μια νίκη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα!

Μπορεί η Βίρτους Μπολόνια να ξεκίνησε καλύτερα το game 4 των τελικών στην Ιταλία, όμως η φανταστική Αρμάνι Μιλάνο με ένα επικό τέταρτο δεκάλεπτο, πήρε μεγάλη νίκη (77-62) μέσα στην έδρα της, έκανε το 3-1 στη σειρά και είναι αγκαλιά με την κούπα!

Οι φιλοξενούμεναι προηγήθηκαν με +8 (16-24) στο φινάλε της πρώτης περιόδου, όμως στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τα ηνία (40-34). Το φινάλε ήταν συναρπαστικό αφού οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες (55-55), με την Ολίμπια ωστόσο να τρέχει ένα επιμέρους 22-7 στο τέλος που της έδωσε το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Πρώτος σκόρερ από την πλευρά των νικητών αναδείχθηκε ο Σαβόν Σιλντς με 21 πόντους, με τον Ντέβον Χολ να προσθέτει άλλους 14, ενώ για τους ηττημένες ξεχώρισε επιθετικά ο Τορνίκε Σενγκέλια με επίσης 21 πόντους, τη στιγμή που ο Μουχαμαντού Τζάιτεχ είχε 12 πόντους με 8 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x