Ευρώπη

«Έντονο ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο για τον Κέντρικ Ναν»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Αρμάνι Μιλάνο εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κέντρικ Ναν, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι είχε απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό.

Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία και μετράει τρεις ήττες στα πρώτα τέσσερα φετινά της παιχνίδια σε Ιταλία και Ευρωλίγκα.

Οι τραυματισμοί των Μπίλι Μπάρον και Μαόντο Λο, σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Κέβιν Πάγκος, ο οποίος και επέστρεψε από πολύμηνη απουσία από τα παρκέ λόγω τραυματισμού, έχουν δημιουργήσει σημαντικά «κενά» στην περιφερειακή γραμμή των Μιλανέζων.

Σύμφωνα λοιπόν με ιταλικό δημοσίευμα, το οποίο και υπογράφει ο δημοσιογράφος, Σίμονε Ματσόλα, η διοίκηση της Αρμάνι έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός γκαρντ. Μάλιστα, πρώτος στόχος για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα φέρεται να είναι ο Κέντρικ Ναν!

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, οι Ιταλοί έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες, αφού, το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν επαφές και με τους εκπροσώπους του 28χρονου combo-guard ώστε να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση.

Να θυμίσουμε πως το φετινό καλοκαίρι ο Αμερικανός άσος είχε απασχολήσει έντονα τα μεταγραφικά ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο, η περίπτωσή του τελικώς δεν προχώρησε, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα την απόφασή του, αφού πρωταρχικός στόχος του παίκτη ήταν και παραμένει το ΝΒΑ.

Με δεδομένο πάντως πως σχεδόν όλες οι ομάδες του «μαγικού κόσμου» έχουν «κλείσει» τα ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ίσως, ο Κέντρικ Ναν κάνει «δεύτερες» σκέψεις και σκεφτεί σοβαρά τη λύση της Ευρώπης.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x