Ευρώπη

«Γκάζωσε» στο τέταρτο δεκάλεπτο και επιβλήθηκε της Τριέστε η Αρμάνι Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο έδωσε... γκάζι στην τέταρτη περίοδο και υπέταξε την μαχητική Τριέστε με σκορ 98-81 για την 7η αγωνιστική της ιταλικής λίγκας έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μήτρου-Λονγκ.

Με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ να πετυχαίνει 23 πόντους και την άμυνα της να μασάει σίδερα στο 4ο δεκάλεπτο, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε με σκορ 98-81 της αξιόμαχης Τριέστε στο «Mediolanum Forum» για την 9η αγωνιστική της Lega A και ανέβηκε στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 6-1.

Η Τριέστε δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, με τον Μήτρου-Λονγκ και τον Κέβιν Πάνγκος να είναι ουσιαστικά οι κορυφαίοι. Το ματς κρίθηκε στην τέταρτη περίοδο, καθώς η Τριέστε ήταν πάντοτε ζωντανή στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι τα μέσα της 3ης περιόδου.

Ο Μήτρου-Λονγκ ήταν ο MVP των γηπεδούχων με 23 π. 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Χολ να σημειώνει 18 πόντους σε 24 λεπτά συμμετοχής. Εξίσου καθοριστικοί ήταν και οι Ντέιβις, Πάνγκος 16 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Στην αντίπερα όχθη η Τριέστε, είχε σε πολύ καλή βραδιά, τον Φρανκ Μπάρτλεϊ με 28 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Φρανκ Γκέινς, με 12 πόντους, 1 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 13-23, 27-15, 33-24

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x