Ευρώπη

Αρχίζει επαφές για την αποδέσμευση του Καμπόκλο η Χάποελ Τελ Αβίβ

Η Χάποελ Τελ Αβίβ δεν υπολογίζει στον Μπρούνο Καμπόκλο.

Μετρά μέρες στην Χάποελ Τελ Αβίβ ο Μπρούνο Καμπόκλο. Σύμφωνα με ισραηλινά Μέσα, ο Βραζιλιάνος σέντερ δεν υπολογίζεται και θα αρχίσουν άμεσα επαφές για την αποδέσμευσή του από την κάτοχο του Eurocup.

Αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων και αν δεν βρει τουλάχιστον την ίδια πρόταση στην αγορά, θα πρέπει να αποζημιωθεί από την ομάδα που τη νέα σεζόν θα παίζει στην Ευρωλίγκα.

Ο 30χρονος άσος κρίθηκε πως δεν «χωράει» στη front line της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, που έχει στις τάξεις της τον Τζόναθαν Μότλεϊ, ανακοίνωσε ήδη τον Ιτάι Σέγκεφ και τον Τάι Οντιάς, ενώ έχει κλείσει και τον Νταν Οτούρου.

Φέτος ο Καμπόκλο είχε 7,4 πόντους (59% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα), 3,7 ριμπάουντ και 8,2 στην αξιολόγηση σε 17:19 κατά μέσο όρο σε 23 εμφανίσεις στο Eurocup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x