Ευρώπη

Αταμάν: «Ασέβεια των διαιτητών στην Τουρκία. Πρέπει να το κοιτάξει η FIBA»

Ο προπονητής της Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία μετά την ήττα από τη Σερβία.

Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο προπονητής της Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν, μετά την ήττα από τη Σερβία στην Κωνσταντινούπολη (72-79) που περιορίζει πολύ τις ελπίδες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Φτάσαμε σε ένα σημείο κοντά στη νίκη, αλλά στα τελευταία τρία λεπτά οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν απίστευτες. Είναι ασέβεια απέναντι στην Τουρκία και μπροστά σε 16.000 θεατές. Πρέπει να εστιάσουμε στα δικά μας λάθη, όμως θα πρέπει η επιτροπή διαιτησίας της FIBA να ερευνήσει ό,τι έγινε στην τελευταία περίοδο. Η τεχνική ποινή στον πάγκο μας ήταν αστεία. Οι Σέρβοι στο τέταρτο δεκάλεπτο συνεχώς διαμαρτύρονταν και δεν τιμωρήθηκαν», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο προπονητής της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, αφήνοντας αιχμές πως οι γηπεδούχοι επέστρεψα από το -21 με την ανοχή των διαιτητών. «Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον ρυθμό μας. Οι Τούρκοι πήραν ρίσκα, έπαιξαν πολύ επιθετικά, στο όριο του φάουλ. Δεν είναι κάθε επαφή φάουλ, αλλά ήταν πολύ επιθετικοί. Γι’ αυτό χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x