Ευρώπη

Έξαλλος με τη διαιτησία στην Τουρκία ο Αταμάν: «Πολλά άσχημα σφυρίγματα»

Έκκληση στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Τουρκίας για τη βελτίωση των ρέφερι των αγώνων, απεύθυνε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη της Εφές επί της Νταρουσάφακα.

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τους διαιτητές του τουρκικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Εργκίν Αταμάν, μετά τη νίκη της Εφές επί της Νταρουσάφακα, στο πρώτο ματς των playoffs.

Ο έμπειρος κόουτς έκανε λόγο για «ανέτοιμους διαιτητές», απευθύνοντας έκκληση στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να επιληφθεί του θέματος!

«Από χθες παρακολουθώ στενά τα παιχνίδια των playoffs. Με αυτούς τους διαιτητές υπάρχουν κάποια άσχημα σφυρίγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για παράδειγμα, σήμερα η Νταρουσάφακα εκτέλεσε 32 ελεύθερες βολές. Επίσης, είδα και άλλα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Αταμάν και πρόσθεσε:

«Απευθύνω κάλεσμα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στα ματς των playoffs, διασφαλίζοντας ότι οι διαιτητές θα είναι περισσότερο έτοιμοι. Την τελευταία δεκαετία έχουμε μόλις έναν διαιτητή στην Ευρωλίγκα, την στιγμή που άλλες χώρες έχουν τρεις και τέσσερις διαιτητές».

Για να καταλήξει: «Αυτή την στιγμή το πρωτάθλημα στην Τουρκία είναι το καλύτερο της Ευρώπης. Αυτό φαίνεται ήδη από τους αγώνες των playoffs. Αλλά, για κάποιον λόγο οι διαιτητές μας δεν πάνε στο επόμενο επίπεδο. Έναν από τους λόγους τους είδαμε και τώρα. Επίσης, είδα και ματς των playoffs της προηγούμενης ημέρας. Για μία ακόμη φορά, απευθύνω έκκληση στην ΚΕΔ να κοιτάξει το θέμα με περισσότερη ευαισθησία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x