Ευρώπη

Έκλεισε «μπόμπερ» στα φόργουορντ για το καλοκαίρι η Βαλένθια!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Βαλένθια έχει κλείσει ήδη την πρώτη της μεταγραφή ενόψει καλοκαιριού, με τις «νυχτερίδες» να δίνουν τα χέρια με τον 27χρονο φόργουορντ, Λούκα Μπόζιτς.

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει ο θυμόσοφος λαός, με τη Βαλένθια να ασπάζεται αυτή την παροιμία, κλείνοντας από τώρα την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι «νυχτερίδες» έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Λούκα Μπόζιτς, ο οποίος πραγματοποιεί ονειρική σεζόν με τη φανέλα της Ζαντάρ στην Αδριατική Λίγκα.

Ο 27χρονος Κροάτης φόργουορντ, που διανύει τον δεύτερο χρόνο του στον σύλλογο της χώρας του, μετράει φέτος στην Αδριατική 20,6 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ κατά μέσο όρο σε 25 συμμετοχές, όντας έναν εκ των φαβορί για το βραβείο του MVP της διοργάνωσης!

Όπως όλα δείχνουν, η Βαλένθια ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα την βρει εκτός Ευρωλίγκας, διεκδικώντας την επιστροφή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μέσω του EuroCup.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x