Ευρώπη

Πρεμιέρα με εντός έδρας ήττα από τη Γέιδα για τη Βαλένθια

Η Βαλένθια ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα 105-100 κόντρα στη Γέιδα, τις υποχρεώσεις της στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πρεμιέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα με εντός έδρας ήττα για τη Βαλένθια!

Λίγες μέρες μετά από τη δύσκολη νίκη της στην Κωνσταντινιύπολη επί της Μπεσίκτας για την Ευρωλίγκα, η ομάδα του Τσάβι Άλμπερτ έχασε με 105-100 από τη Γέιδα μέσα στη «Roig Arena», ξεκινώντας με το αριστερό τις επίσημες εγχώριες υποχρεώσεις της.

Για τους νικητές, εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Μπέιτμον (23π) και ΜακΓκί (21π), ενώ για τη Βαλένθια διψήφιοι ήταν οι Μίροτιτς (14π), Σορτς (13π, 6 ασίστ, 4 ριμπ), Τέιλορ (13π, 6 ασίστ, 5 ριμπ) και Μπρουκς (11π).

Πλέον, η Βαλένθια στρέφει την προσοχή της στις αναμετρήσεις της με Μπασκόνια (29/9, εντός έδρας) και Βιλερμπάν (2/10, εκτός), για την Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 20-26, 53-50, 72-76, 100-105

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x