Η Βαλένθια επικράτησε άνετα με 107-91 της Γρανάδα για την 23η αγωνιστική της Liga Endesa, λίγες μόλις ημέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (24/03, 21:30) για την 33η αγωνιστική της EuroLeague.
Με το αποτέλεσμα αυτό, η Βαλένθια ανέβηκε στο 17-6, παραμένοντας σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Γρανάδα υποχώρησε στο 2-21 και δεν σώζει με τίποτα την κατηγορία.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ, παρά τις απουσίες των Ζαν Μοντέρο, Καμ Τέιλορ και Τσάμπι Λόπεθ-Αροστέγκι, είχε τον έλεγχο του αγώνα και «καθάρισε» ουσιαστικά από νωρίς, βρίσκοντας λύσεις από πολλούς παίκτες και διατηρώντας σταθερά διψήφια διαφορά μέχρι το τέλος.
Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Χάιμε Πραντίγια και Σέρχιο ντε Λαρέα με 17 πόντους έκαστος, ο Μπράνκου Μπαντιό με 16, ο Τζοζέπ Πουέρτο με 15 και ο Ομάρι Μουρ με 12.
Τα δεκάλεπτα: 23-16, 55-39, 74-60, 107-91
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






