Ευρώπη

Βαριά ήττα για την Τενερίφη λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό του BCL με το Περιστέρι bwin!

Την βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Βαλένθια υπέστη η Τενερίφη (98-73) στο ισπανικό πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό με αντίπαλο το Περιστέρι bwin στο Final 4 του BCL!

Βαριά ήττα υπέστη το βράδυ της Κυριακής η Τενερίφη, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό με αντίπαλο το Περιστέρι bwin στο Final 4 του BCL!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του κόουτς Βιτορέτα έφυγε με το βαρύ 98-73 από τη «La Fonteta» και την έδρα της Βαλένθια, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, οι «νυχτερίδες» είχαν το πάνω χέρι στο σκορ, ενώ, από τα τρίτο δεκάλεπτο έχτισαν μεγάλες διαφορές, με αποτέλεσμα να φτάσουν εύκολα στο ροζ φύλλο αγώνα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Οτζελέγε με 17 πόντους, με τους Πραντίγια και Ίνγκλις να ακολουθούν με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα. Για την Τενερίφη, διασώθηκε μόνο ο Κάιλ Γκάι με 21 πόντους, όπως και ο Χουέρτας με 10 πόντους και 9 ασίστ.

Να θυμίσουμε πως την ερχόμενη Παρασκευή (26/04, 19:00) το Περιστέρι bwin θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 43-33, 68-49, 98-73.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x