Ευρώπη

Το αμφιλεγόμενο story του Χασιέλ Ριβέρο και η αντίδραση του Άλεξ Μουμπρού

Ο Χασιέλ Ριβέρο ανέβασε ένα αινιγματικό story για το γεγονός πως κόπηκε από την αποστολή της Βαλένθια, με τον Άλεξ Μουμπρού να σχολιάζει τη στάση του.

Δύσκολα τα πράγματα στη Βαλένθια.

Η ισπανική ομάδα ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Μπαρτσελόνα και έμεινε εκτός ημιτελικών ACB, κάτι που σημαίνει πως ολοκλήρωσε πρόωρα τις φετινές της υποχρώσεις. Πέρα από αυτό, φαίνεται όμως πως υπάρχουν και εσωτερικές «τριβές» στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Χασιέλ Ριβέρο, ψηλός της Βαλένθια, έμεινε εκτός δωδεκάδας από τον Άλεξ Μουμπρού για το ματς με τους Καταλανούς και ανέβασε ένα αινιγματικό story στο Instagram, το οποίο πολλοί συνέδεσαν με την αποκοπή του από την αποστολή. Συγκεκριμένα, πόσταρε δεκάδες γελαστά emoji, υπονοώντας πως είναι αστείο το γεγονός πως «κόπηκε».

Ο Άλεξ Μουμπρού δεν άφησε πάντως ασχολίαστη τη στάση του αυτή, καθώς όταν ρωτήθηκε μετά το ματς για το ποστάρισμα του παίκτη, απάντησε πως «ο Ριβέρο δεν είναι κακός ή ενοχλητικός άνθρωπος, νομίζω ότι ήταν μπερδεμένος. Αν το μήνυμα ήταν για την απόφασή μου, είναι σοβαρό λάθος. Έχουμε τρεις επιπλέον ξένους παίκτες και πρέπει να αποφασίσουμε ποιος παίζει και ποιος όχι. Είναι εντελώς άτοπο αν πήγαινε προς την ομάδα, την απόφαση ή τους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x