Ευρώπη

Βασιλειάδης: «Άλλον έναν χρόνο και έπειτα να γίνω προπονητής»

Ο Κώστας Βασιλειάδης ανέφερε πως θα ήθελε να αγωνιστεί έναν ακόμα χρόνο και έπειτα, να πιάσει το πινακάκι και να ασχοληθεί με την προπονητική.

Αποτελεί μία από τις αξιοσημείωτες περιπτώσεις ξένων αθλητών στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, δηλαδή στην Liga Endesa. Ο Κώστας Βασιλειάδης έχει αγωνιστεί σε πέντε ομάδες στην Ισπανία (Μούρθια, Μάλαγα,Ομπραδόιρο,Μπιλμπάο, Τενερίφη) και λογίζεται ως ένας από τους πιο αξιόλογους ρολίστες, ειδικά στην μέρα του πίσω από τα 6,75μ.

Φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μούρθια, σημειώνοντας κατά μέσο 2,9 πόντους, 0,4 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ σε 23 συμμετοχές στην ACB σε 5' αγωνιστικού χρόνου. Πλέον, ο βετεράνος φόργουορντ σκέφτεται τα επόμενα βήματά του στον χώρο του μπάσκετ, δηλώνοντας πως επιθυμεί για έναν ακόμα χρόνο να «ταλαιπωρεί» τα παρκέ και στην συνέχεια να φορέσει το κουστούμι και να ασχοληθεί με την προπονητική.

«Θα ήθελα να συνεχίσω ακόμη έναν χρόνο. Να παίξω μπάσκετ άλλη μια χρονιά. Θα ήθελα πολύ να γίνει σε αυτή την ομάδα. Έχουμε ήδη αποφασίσει να μείνω στη Μούρθια και το πλάνο είναι να παίξω και του χρόνου. Στο τέλος της επόμενης χρονιά και στη συνέχεια θέλω να περάσω στους πάγκους»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x