Ευρώπη

«Βασίλισσα» παντού η Ρεάλ Μαδρίτης!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη σεζόν της η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κέρδισε 96-85 στην έδρα της Μπασκόνια, έκανε το 3-1 στους τελικούς και κατέκτησε το 34ο πρωτάθλημα Ισπανίας της ιστορίας της!

«Βασίλισσα» παντού η Ρεάλ Μαδρίτης, που έκανε το νταμπλ, αφού μετά την Ευρωλίγκα προσέθεσε στην τροπαιόθηκή της και το πρωτάθλημα Ισπανίας. Η ομάδα του Λάσο πέρασε από την έδρα της Μπασκόνια (85-96) και έγραψε το 3-1 στη σειρά των τελικών των ισπανικών playoffs, σε μια αναμέτρηση που ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και έφτασε να προηγείται μέχρι και με +11.

Πρωταγωνιστής των Μαδριλένων ο Ρούντι Φερνάντεθ, που σταμάτησε στους 27 πόντους, οι 17 εκ των οποίων σημειώθηκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο (με 4/5 τρίποντα)! Αυτό ήταν πιθανότατα και το τελευταίο παιχνίδι του Ντόντσιτς με τη φανέλα της «Βασίλισσας», αφού αναμένεται να μετακομίσει στο ΝΒΑ την επόμενη περίοδο.

Έτσι, οι «μερένχες» πανηγύρισαν το 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και κλείνουν με ονειρικό τρόπο τη σεζόν. Από την άλλη, ο γκαρντ Μπομπουά και ο φόργουορντ Σενγκέλια ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Μπασκόνια (19 και 16 πόντους αντίστοιχα) και προσπάθησαν να οδηγήσουν την ομάδα τους στην ισοφάριση της σειράς, όμως δεν αρκούσαν.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 38-42, 57-65, 85-96

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x