Ευρώπη

Βατούτιν: «Δεν μιλάμε με παίκτες. Ό,τι όνομα έχει γραφτεί είναι προϊόν φαντασίας»

Όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί ως πιθανές μεταγραφές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι… προϊόντα φαντασίας, όπως τόνισε ο Αντρέι Βατούτιν.

Τις φήμες που θέλουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει υπογράψει κάποιον παίκτη ή να είναι σε διαπραγματεύσεις, διέψευσε κατηγορηματικά ο Αντρέι Βατούτιν.

Ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού» τόνισε πως αυτή την στιγμή προέχει η βιωσιμότητα του κλαμπ και πως περιμένει την απόφαση της Ευρωλίγκας, αναφορικά με τα συμβόλαια της επόμενης σεζόν, ώστε να κάνει κάποια κίνηση.

«Αυτή την στιγμή, μας απασχολεί μόνο ένα πράγμα, να αξιολογήσουμε τις ζημιές και να αναζητήσουμε ένα μονοπάτι βιωσιμότητας για το μέλλον, τίποτε άλλο. Δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν παίκτη, όλα όσα έχουν γραφτεί είναι προϊόντα της φαντασίας», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν στο «TASS».

Στη συνέχεια, ο «ισχυρός άνδρας» της ΤΣΣΚΑ ανέφερε τις προσπάθειες που κάνει η Ευρωλίγκα, ώστε να βοηθήσει τις ομάδες και να έρθει σε μία νέα συμφωνία με την Ένωση Παικτών: «Τα αποτελέσματα των συζητήσεων αυτών, θα γίνουν γνωστά στην επόμενη τηλεδιάσκεψη των μετόχων. Αυτά τα μέτρα θα αφορούν στα συμβόλαια των παικτών για τη σεζόν 2020/21. Θα τεθούν σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2020 και ενδεχομένως να περιλαμβάνουν οικονομικούς περιορισμούς, ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων. Οπότε δεν έχει νόημα να διαπραγματευόμαστε σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x