Ευρώπη

Χωρίς Βεζένκοφ η Βουλγαρία κόντρα στην Κύπρο

Δίχως τα δύο μεγάλα της αστέρια Σάσα Βεζένκοφ και Ντι Μποστ, θα αντιμετωπίσει η Βουλγαρία την Κύπρο για τα pre-προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025.

Ούτε στο δεύτερο παιχνίδι των pre-προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2025 θα είναι διαθέσιμος στη Βουλγαρία ο Σάσα Βεζένκοφ.

Η εθνική ομάδα της χώρας δίνει ένα σημαντικό –από βαθμολογικής άποψης- εκτός έδρας ματς απέναντι στην Κύπρο και ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν θα είναι παρών. Μάλιστα, έλειπε και στο παιχνίδι που προηγήθηκε κόντρα στην Πορτογαλία, όπου οι γείτονες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στον όμιλο με σκορ 88-78.

Στο μεταξύ, η εθνική ομάδα της Βουλγαρίας είναι… υποχρεωμένη πλέον να αγωνίζεται χωρίς να υπολογίζει στον Ντι Μποστ. Κι αυτό γιατί, ο νατουραλιζέ γκαρντ της Γαλατασαράι είχε γνωστοποιήσει την απόσυρσή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την ολοκλήρωση του πρόσφατου του Ευρωμπάσκετ.

Αυτή την στιγμή, στον έκτο όμιλο των pre-προκριματικών η Πορτογαλία είναι πρωτοπόρος με 3/3, με τη Βουλγαρία να είναι δεύτερη στο 2-1, τη Ρουμανία να ακολουθεί με 1-2 και την Κύπρο να είναι ουραγός του γκρουπ χωρίς νίκη (0-3).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x