Ευρώπη

Λήξη συναγερμού με Βεζένκοφ στη Βουλγαρία!

Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σάσα Βεζένκοφ και έτσι ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα είναι διαθέσιμος στην εθνική Βουλγαρίας!

Στις θέσεις τους επέστρεψαν οι καρδιές των ανθρώπων της Βουλγαρίας με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στην ήττα από τη Λιθουανία, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόσεν Μπαρτσόφσκι, στην ιστοσελίδα «bgbasket» τόνισε πως δεν έχει κάτι σοβαρό ο 26χρονος. «Μόλις με κάλεσε ο γιατρός της ομάδας. Δεν έχει κάτι που μας ανησυχεί. Ένιωσε απλώς κάτι σπασμούς, δεν έχει κάποιο τραυματισμό. Θα ξεκουραστεί σήμερα και μετά θα ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ο Βεζένκοφ ήταν τρομερός κόντρα στη Λιθουανία με 29 πόντους και 11 ριμπάουντ, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα 72-70 για τη Βουλγαρία.

Τώρα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχει μία τελευταία ευκαιρία να προκριθεί στον επόμενο γύρο των προκριματικών, καθώς υποδέχεται σε must-win παιχνίδι τη Βοσνία Ερζεγοβίνη (4/7, 21:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x