Ευρώπη

Πάτησε τη Λε Μαν και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν η Βιλερμπάν

Δίχως να ζοριστεί ιδιαίτερα, η Βιλερμπάν επικράτησε με 85-71 της Λε Μαν, ξεκινώντας με νίκη τις φετινές υποχρεώσεις της στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με το... δεξί στη φετινή αγωνιστική σεζόν μπήκε η Βιλερμπάν, η οποία επιβλήθηκε με σκορ 85-71 της Λε Μαν, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Πιερίκ Πουπέ δυσκολεύτηκε μονάχα στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν μέχρι και στο +12 (9-21). Η συνέχεια ωστόσο άνηκε πλήρως στην ASVEL, η οποία σοβαρεύτηκε, συμμάζεψε την άμυνά της, χτίζοντας από τα μέσα της τρίτης περιόδου διψήφιες διαφορές.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Λοβέρν με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τους Χάρισον και Μαλεντόν να ακολουθούν σε απόδοση, μετρώντας 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 43-37, 68-56, 85-71.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x