Ευρώπη

Πήρε το ντέρμπι με τη Βιλερμπάν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας η Μονακό

Η Μονακό βγήκε νικήτρια με το οριακό 98-93 από το ντέρμπι της με τη Βιλερμπάν, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οριακή νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας για τη Μονακό!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία βρίσκεται στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, κατάφερε να πάρει τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 98-93 στο ντέρμπι της με τη Βιλερμπάν, διώχνοντας τα δύννεφα που έχουν μαζευτεί από πάνω της!

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Πριγκιπάτου ήταν ο Οκόμπο, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 22 πόντους (5/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 9/13 βολές), έχοντας για άξιο συμπαραστάτη τον Τάις (19π), Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γουότσον, με 31 πόντους.

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, η Μονακό θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ναντέρ (4/3).

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 42-46, 65-71, 93-98

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x