Ευρώπη

Συνεχίζει στη Βιλερμπάν ο Τι Τζέι Πάρκερ

Στον πάγκο της Βιλερμπάν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Τι Τζέι Πάρκερ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Με τον Τι Τζέι Πάρκερ στον πάγκο της θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Βιλερμπάν.

Ο 38χρονος προπονητής και αδερφός του προέδρου της ASVEL και άλλοτε θρύλου του γαλλικού μπάσκετ, Τόνι Πάρκερ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

«Ναι, θα μείνω στην ομάδα. Είμαι στον σύλλογο εδώ και δέκα χρόνια και μου πήρε χρόνια για να αναλάβω τον πάγκο. Είναι αλήθεια ότι θέλω να δω και το νέο γήπεδο. Θέλω πολύ να δω το μέλλον της ομάδας», ήταν τα λόγια του Τι Τζέι Πάρκερ στο «radioscoop.com».

Αναφορικά με το ρόστερ της επόμενης σεζόν: «Θα πάμε πάλι από την αρχή. Κάθε φορά έρχονται παίκτες σε εμάς, κάνουν μία καλή σεζόν και μετά φεύγουν. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να ξεκινάς τη σεζόν με νέους παίκτες. Δεν είμαστε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα για να μπορούμε να κρατάμε τους καλύτερούς μας παίκτες».

Για τη φετινή χρονιά: «Ήταν μεγάλη επιτυχία που ολοκληρώσαμε τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γαλλία. Ήταν δύσκολα στην Ευρωλίγκα, καθώς χάσαμε τον Ντέιβιντ Λάιτι για πέντε μήνες, ενώ και ο ψηλός μας ήταν εκτός όλη τη σεζόν (σ.σ. Ρέιμαρ Μόργκαν). Με ένα μικρό μπάτζετ είναι δύσκολο να παίρνεις νίκες απέναντι σε μεγάλες ομάδες Ευρωλίγκας, ειδικά εάν δεν έχεις ένα πλήρες ρόστερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x