Ευρώπη

Ισοπέδωσε το «φάντασμα» της Αρμάνι η Βίρτους

Με μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο «φάντασμα» της Αρμάνι των επτά απουσιών, η Βίρτους Μπολόνια πανηγύρισε μια άνετη νίκη (83-65) και εδραιώθηκε στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος!

Πιο εύκολο από ότι μπορούσε να φανταστεί κανείς, αποδείχτηκε η δοκιμασία της Βίρτους στη Μπολόνια κόντρα στη… μισή Αρμάνι Μιλάνο, την οποία κέρδισε εύκολα (83-65) για την 26η αγωνιστική της Serie A.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι είχαν προβλήματα με κορωνοϊό, ιώσεις, αλλά και τραυματισμούς, με τους Σαβόν Σιλντς, Τρέι Κελ, Τρόι Ντάνιελς, Τζίτζι Ντατόμε, Πολ Μπιλίγκα, Σέρχιο Ροντρίγκεθ να είναι εκτός, όπως και ο Ντίνος Μήτογλου λόγω του γνωστού θέματος με την χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο 20-3 και εδραιώθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα έπεσε στη δεύτερη με 19-4, πράγμα απόλυτα λογικό με τόσες ελλείψεις και το μυαλό σε τι κατάσταση θα είναι στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Επιθετικά στα πρώτα τρία δεκάλεπτα η Βίρτους ήταν εξαιρετική, ενώ με το ξεκίνημα του τέταρτου έφτασε ακόμα και στο +24 (73-49), με τον ρυθμό να πέφτει από εκεί και μετά. Τεράστια εμφάνιση έκανε ο Μουχαμαντού Τζάιτεχ με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ οι Κάιλ Γουίμς και Ισαϊά Κορντινιέ σημείωσαν επίσης από 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 24-18, 25-15, 12-16

Αναλυτικά τα στατιστικά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x