Ευρώπη

Κατασκευάζει νέο γήπεδο μετά από μόλις τέσσερα χρόνια η Βίρτους Μπολόνια!

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε πως κατασκευάζει νέο γήπεδο χωρητικότητας 10 χιλιάδων θέσεων, με την επένδυση να φτάνει τα 55 εκατ. ευρώ, ενώ η τωρινή της έδρα εγκαινιάστηκε μόλις το 2019!

Νέα σελίδα για τη Βίρτους Μπολόνια, η οποία ανακοίνωσε πως κατασκευάζει νέο γήπεδο! Ο General Manager του συλλόγου ανέφερε πως το νέο «σπίτι» της ομάδας θα έχει χωρητικότητα 10 χιλιάδων θέσεων, ενώ η επένδυση που θα γίνει, θα φτάσει τα 55 εκατ. ευρώ.

Το νέο γήπεδο θα γίνει με τη συνδρομή του Δήμου της Μπολόνια, ενώ θα είναι διαθέσιμο προς χρήση είτε στα τέλη του 2024 είτε στις αρχές του 2025, με τη Βίρτους να αποχωρίζεται τη «Segafredo Arena», η οποία εγκαινιάστηκε μόλις το 2019!

«Για να μείνεις στην EuroLeague πρέπει να έχεις τις σωστές εγκαταστάσεις και είμαι περήφανος για αυτό που φαίνεται σήμερα. Έδωσα μία υπόσχεση όταν ανέλαβα τον σύλλογο και με αυτή την πράξη νομίζω ότι την κράτησα», ήταν κάποια από τα λόγια του προέδρου της ομάδας, Μάσιμο Ζανέτι, η οποία με την κίνηση αυτή ευελπιστεί σε εγγυημένο συμβόλαιο στην κορυφή ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x