Χαμογέλασε στο ντέρμπι κορυφής του ιταλικού πρωταθλήματος, μερικές μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα η Βίρτους Μπολόνια!
Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μπρέσια, όμως έφτιαξε διψήφιες υπέρ της διαφορές στην τρίτη περίοδο και τελικά πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη με 86-77, παίρνοντας ψυχολογία ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησής της με τους «ερυθρόλευκους» (Παρασκευή 26/12, 21:30).
Το παιχνίδι ήταν όντως ντέρμπι στο πρώτο 20λεπτο, με την Μπρέσια να προηγείται με 28-20 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, όμως η Βίρτους βρήκε ρυθμό στη συνέχεια, ξεφεύγοντας με 66-53 με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Στη συνέχεια, διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της και πήρε εύκολα τη νίκη με το τελικό 86-77, για να βελτιώσει το ρεκόρ της σε 10-2, ενώ στο ίδιο ρεκόρ βρίσκεται πλέον και η αντίπαλός της.
MVP για τους νικητές ήταν ο Παγιόλα (17π, 4 ριμπ, 4 ασίστ), ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με πόντους και 3 ασίστ, ενώ πήρε σημαντικές βοήθειες από Έντουαρντς (16π), Χάκετ (10π, 6 ριμπ) και Ντιούφ (9π, 8 ριμπ). Για την Μπρέσια, ξεχώρισαν Ντέλα (20π) και Μπέρνελ (19π, 8 ριμπ).
Τα δεκάλεπτα: 18-21, 41-38, 66-53, 86-77
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






