Ευρώπη

Βαριά ήττα στην Μπολόνια για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού

Την ενδέκατη ήττα του σε δώδεκα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα Γυναικών υπέστη ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Βίρτους Μπολόνια με σκορ 91-66.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην παρθενική του νίκη στην Ευρωλίγκα Γυναικών επί της Ατομερόμου, γνωρίζοντας το βράδυ της Τετάρτης (01/02), βαριά εκτός έδρας ήττα με σκορ 92-69 από τη Βίρτους στην Μπολόνια, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκες», δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Ιταλίδων, οι οποίες από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο ξέφυγαν με διψήφια διαφορά, φτάνοντας μέχρι και το +26, προς το φινάλε του ματς.

Κορυφαίες για την ιταλική ομάδα ήταν η Ντότζκιτς με 19 πόντους και η Λάκσα με 18, ενώ για τον Ολυμπιακό, που σούταρε με μόλις 39% στο δίποντο (13/33δ.) και υπέπεσε σε 19 λάθη, ξεχώρισαν οι Μέγκαν Γκούσταφσον (17π., 5ρ.), Άννα Σταμολάμπρου (18π.) και Αγγελική Νικολοπούλου (16π, 8ρ.).

Κάπως έτσι, η ομάδα του Αθανάσιου Νίκλα, υπέστη την ενδέκατη ήττα της σε δώδεκα παιχνίδια στον θεσμό, παραμένοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, ο ιταλικός σύλλογος ανέβηκε στην 6η θέση και στο 4-8.


Τα δεκάλεπτα: 26-16, 49-38, 67-55, 92-69

Δείτε εδώ την στατιστική του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x