Ευρώπη

Τέλος από τη Βίρτους ο Παγιόλα

Παρελθόν αποτελεί από την Τετάρτη για τη Βίρτους ο Βίκτορ Παγιόλα μετά από 11 χρόνια στην ομάδα της ομάδα της Μπολόνια.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τέλος από τη Βίρτους Μπολόνια ο Βίκτορ Παγιόλα. Μετά από 11 χρόνια, ο 26χρονος διεθνής Ιταλός γκαρντ «αποχαιρέτησε» την ομάδα της καρδιάς του κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Παγιόλα φόρεσε τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας του 2025 συνολικά 545 φορές σε όλες τις διοργανώσεις από το 2015 μέχρι τώρα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε πολλούς τραυματισμούς και για αυτό μόλις 24 συμμετοχές με μέσο όρο 4 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 4,2 ασίστ, 1,1 κλέψιμο κι 1,2 λάθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x