Ευρώπη

Βίρτους Μπολόνια: Θέλει να κάνει το «μπαμ» με τον Λούτσιτς!

Την πρόθεση να κάνει το «μπαμ» και να αποκτήσει τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς από την Μπάγερν Μονάχου, φέρεται να έχει η Βίρτους Μπολόνια!

Πολύ υψηλές βλέψεις έχει για την επόμενη σεζόν η Βίρτους!

Η ομάδα από την Μπολόνια αναμένεται να είναι στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν, πολύ πιθανότατα κατακτώντας το Eurocup ή ακόμη και μέσω wild card, γι’ αυτό καταστρώνει από τώρα τα μεγαλόπνοα σχέδιά της. Ήδη, στη Βίρτους αγωνίζονται αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως οι Μάρκο Μπελινέλι και Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ στον πάγκο του είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Αυτό, αποτελεί και μία απόδειξη πως μπορεί να υποστηρίξει ένα αρκετά καλό μπάτζετ.

Ωστόσο, σύμφωνα με Σέρβο δημοσιογράφο θέλουν να προσθέσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ τους. Συγκεκριμένα, η ομάδα από την Μπολόνια σκοπεύει να κάνει επίσημη πρόταση στον Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Μάλιστα, η ιταλική ομάδα φέρεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει και buy out στην Μπάγερν Μονάχου για τον Σέρβο φόργουορντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Προς το παρόν, πάντως, οι Βαυαροί δεν φέρονται διατεθειμένοι να αφήσουν τον 31χρονο, ο οποίος φοράει τη φανέλα τους από το 2016.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x